Søk og rapporter

Velg om du vil søke på Saksmapper eller Dokumenter.

Enkelt søk

Enkelt søk søker på mappe-/dokumentnummer og tittel.

Avansert søk

Vil du gjøre et søk med flere parametre kan du klikke "Vis mer":

Fyll inn det du vil søke på og velg ”Søk”

Rapport

Når du har fått et søkeresultat, kan du huke av alle mappene/dokumentene du vil ha med i rapporten og velge ”Forbered rapport”

MERK

Hvis du har så mange dokumenter i søkeresultatet at det vises i flere sider, vær obs på at når huker av for alle, hukes kun av alle dokumenter på "denne" siden. Altså må du huke av allealle sider hvis alle dokumentene skal med i rapporten.

Gi rapporten et navn og klikk ”Opprett rapport”.
Det blir opprettet en pdf som arkiveres i Nedlastinger i topplinjen.

Her kan du se forhåndsvisning av rapporten (og skrive ut).
Du kan laste den ned til nedlastinger på maskinen din, og du kan slette den.