Postjournal

Postjournalen ligger på en egen nettside.
For å komme til denne klikker du på knappen for postjournal oppe i toppen:

Postjournalen er felles for hele organisasjonen.

Postjournal-siden

Velg tidsrom du ønsker å se poster i, og klikk ”Søk”.

Du vil få opp søkeresultat i listeform.
Hvis det er mange dokumenter vil de legge seg i flere sider.
Nede til høyre kan du se hvor mange dokumenter du fikk opp i søket og du kan velge hvor mange dokumenter du vil se på hver side.

Skjermede dokumenter vil vise uten part og med offentlig tittel.

Ved å klikke på dokumentnummeret får du opp skjema for bestilling av dokumentet.

Dette er bare mulig på dokumenter uten skjerming.

Sende lenke til postjournalen

Hvis du får forespørsel om å få se postjournal, kan du gå til siden for Postjournal og sende denne url (nettstedadresse) til den som spør.

Denne url (nettstedsadresse) kan en også lenke til fra egen nettsside om en ønsker det.