Arkiv

Arkiv oversikt

Gå til Administrasjon > Arkiv

Hvis du markerer et arkiv kan du se informasjon om arkivet i faktaboks til høyre.
Under denne kan også se hvem som har tilgang til dette arkivet.

Opprett nytt arkiv

Gå til Administrasjon > Arkiv og klikk på ”+”.

Skriv inn forkortelse (maks10 tegn) og navn på arkivet.

INFO

Forkortelsen er et prefix. Det blir begynnelsen på alle saksmappe-nummer.

Eksempel:
Arkiv "Stornes menighet" med forkortelse "SM" vil få første saksmappe-nummer "SM2024-1"

Klikk på den lille pilen i feltet for Arkivkode og velg Arkivnøkkel. Velg arkivnøkkel og sett til aktiv. Bekreft ved å klikke på haken

Lagre.