Statistikk

Her vil man se en oversikt over fravær/permisjoner i kalenderåret. Alle ansatte kan se sin egen statistikk, denne ligger under Min side. Leder/admin kan se statistikk for den delen av organisasjonen man har tilgang til.

Dersom man har mange avdelinger/menigheter, kan man sortere statistikk per avdeling/menighet. Oppe på menyen til venstre vil det være en nedrullingsknapp ved siden av navnet på fellesrådet. Se skjermbilde:

Noen ganger ønsker man å skrive ut/vise statistikk over type fravær på tvers av kalenderår, det gjelder særlig sykefravær (egenmeldinger telles 12 mnd. tilbake fra dagens dato).

Under ”Statistikk” finnes en knapp øverst til høyre: ”Periode og fraværstype”. Der kan man velge periode for visning og fraværstype(r).
Velg fra/til dato og fraværstype(r) og trykk ”Oppdater”. (Programmet foreslår 1 år tilbake fra dagens dato.)

I statistikk-bildet som kommer opp vil ikke kvoter vises, siden kvotene er knyttet til kalenderår. Det er mulig å ta ut en rapport i Excel.