Gi tilgang til Credo

Eksisterende bruker

Dersom tilgang skal gis en ansatt som har LabOra Medarbeideren bruker Roller fra før

Gå til Medarbeideren/ Administrasjon/ Bruker oversikt/ Alle brukere.

Tildel Rollen Credo rett fra oversikten.

Eller gå inn på Kontaktkortet og tildel Rollen derfra.

Ny bruker

Dersom tilgangen skal gis til en frivillig som har ingen bruker Roller i Medarbeideren fra før

1. Hvis ikke det finnes - Opprett Kontaktkort for den frivillige i Medarbeideren.
  1. Opprett Bruker konto for den frivillige i Medarbeideren.
  1. Tildel kun Rolle - Credo. Den frivillige skal kunne da logge på Credo men ikke på Medarbeideren.

2. Tildel alle Funksjoner den frivillige skal kunne ha under gudstjenester og arrangement.

3. Send invitasjon til den nye brukeren.

4. Den friville fortsetter med å følge veiledning Bli bruker.