Bytt tjenester i Credo app

Home / Hjem

På Credo appen Home (Hjem) under Next appointment (Neste tjeneste) kan du velge å bytte vekk neste tjeneste ved å trykke på Swap (Bytt).

I eksempelet har Anne en tjeneste med Funksjonen Nattvertsutdeler.

Alle i samme menighet som har Funksjonen Nattvertsutdeler vil få push varsel om ledig tjeneste dersom Anne velger å si den fra seg.

WARNING

Inntill noen har plukket opp tjenesten så står Anne fortsatt ansvarlig for tjenesten.

Calendar / Kalender

Inne på Calendar (Kalender) kan du velge bytte vekk tjenester på alle kommende avtaler.